Npo gezond carousel missed 1450443290

De afgelopen jaren kon je bij het themaportal NPO Gezond programma's terugkijken over ziekte, gezondheid en leefstijl. Wegens gewijzigd beleid ten aanzien van themakanalen en themaportals zal NPO Gezond ophouden te bestaan.

In het Concessiebeleidsplan 2016-2020 is vastgelegd dat de NPO met ingang van 2016 afscheid neemt van een groot aantal themakanalen en themaportals, waaronder NPO Gezond, NPO Journalistiek, NPO Geschiedenis en NPO Wetenschap. Vanaf 1 januari 2016 kun je uitgezonden programma's met betrekking tot gezondheid terecht op npo.nl of de verschillende programmawebsites bij de omroepen.

MAX Vandaag: gezondheid en sport
Op de nieuwe website van MAX Vandaag blijf je gezondheidsinformatie vinden. Onderdeel van de website is MAX Medisch, waar de gezondheidsinformatie van Ted in een nieuw jasje is gestoken.

Nieuw tv-programma over zorg
Zorg.nu is het televisieprogramma voor iedereen die met de zorg te maken heeft. Niet alleen voor mensen die gebruikmaken van de zorg, maar ook voor de 1,5 miljoen mensen die in de zorg werken. Het programma is vanaf 4 oktober live te zien bij AVROTROS op NPO 1. Aan bod komen de meest actuele medische ontwikkelingen, onderzoeken naar misstanden in de zorg, hoopvolle innovaties en het effect op de mensen in de praktijk. De presentatie is in handen van Antoinette Hertsenberg.

Recente programma's over ziekte, gezondheid en leefstijl
Zorg.nu
Bakkie Troost
Down voor Dummies
Sophie in de kreukels
Nooit meer alleen
Je Zal Het Maar Zijn
2Doc: Mijn kanker
2Doc: Pijnlijk bewijs
Kids met camera's
3Onderzoekt: bikinimodel in 6 weken
Liefde voor later
Dit is de dag