The Undateables volgt jongeren met een stoornis die een klein duwtje in de rug nodig hebben om hun grote liefde te vinden. In elke aflevering maak je kennis met drie beschikbare jongeren.Stefan
Stefan is 33 jaar en heeft ataxie. Hierdoor praat je langzamer en kun je niet goed je evenwicht bewaren. Het alweer drie jaar geleden dat zijn laatste relatie is uitgegaan. Hij heeft zich ondertussen ingeschreven bij een datingsite. Ook gaat hij daten met Leonie.

Juurdien
De 26-jarige Juurdien is drie maanden te vroeg geboren en heeft twee hersenbloedingen gehad. Ze is spastisch en zit in een elektrische rolstoel, maar is wel erg slim. Ze is namelijk laatst nog geslaagd voor haar opleiding Human Resource Management. Ze heeft nog nooit een vriendje gehad, maar Juurdien is niet van plan om haar hele leven vrijgezel te blijven.

Arnout
Arnout is hoogbegaafd en heeft het syndroom van Asperger. Hierdoor vindt hij het moeilijk om te praten over dingen die in zijn ogen niet belangrijk zijn. Het hebben over koetjes en kalfjes zit er bij hem niet in. Toch is hij op zoek naar een leuke vriendin. De 33-jarige Arnout bereidt zich goed voor: hij leest boeken en volgt cursussen over daten en versieren.

The Undateables, woensdag 25 september om 21.10 uur op Nederland 3

Volg de Facebookpagina van The Undateables