Dames4 team 1 carousel missed 1462177724

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en het krijgen van kinderen. Wyne besluit een voetbalteam op te zetten. Maar alleen als haar vriendin Nanda ook meedoet.

Op zaterdag 7 februari zie je de Telefilm Dames 4, een komedie over vriendschap, baren en vrouwenvoetbal. Het is een van de zes Telefilms die tussen 17 januari en 21 februari worden uitgezonden.

Telefilm: Dames 4

De eigenzinnige dertiger Wyne heeft er maar moeite mee dat al haar vriendinnen bezig zijn met hypotheken en kinderen krijgen. Als de relatie met haar vriend Arjen ontploft door zijn kinderwens en haar beste vriendin en huisgenootje Nanda besluit om te gaan samenwonen met haar vriend, zit Wyne ineens elk weekend bij haar ouders op de bank.

Voetbalteam

Wyne besluit een voetbalteam op te zetten, maar ze durft dit alleen als Nanda ook meedoet. Al snel heeft ze een groep vrouwen op de been. Voetballen kunnen ze niet, maar in de derde helft maken ze alles goed. Desalniettemin drijft het voetbalavontuur Wyne en Nanda steeds verder uit elkaar. Wyne wil feesten met haar nieuwe vriendinnen, terwijl Nanda vooral bezig is met het inrichten van de babykamer.

Telefilm: Dames 4, zaterdag 7 februari 2015, 20.00 uur, VARA, NPO 3


Ga naar de special over Nederlandse films op NPO 3