Teledoc campus bademeisters carousel missed 1429178265

Studenten-strandwacht op Texel, Chinezen die naar Giethoorn willen verhuizen en een geestelijk gehandicapte charmeur op zoek naar de liefde. Onder de vleugels van Teledoc Campus zijn de meest uiteenlopende documentaires gemaakt, en die zie je elke zondag op NPO 3.

In Ni Hao Holland zie je het verhaal van Cherry en haar vriendin. Ze hebben al veel gehoord en gelezen over het dorpje Giethoorn, en dromen ervan daarheen te verhuizen, weg uit Peking. Ni Hao Holland gaat ook over het beeld dat we van ons land scheppen en hoe we worden gezien door toeristen. Ni Hao Holland is uitgezonden door de AVROTROS.
Bekijk Teledoc: Ni Hao Holland hier

Jennis
De 22-jarige Jennis is ontzettend sociaal, maar heeft een mentale achterstand. Zijn aandoening, het syndroom van Williams-Beuren, belet hem echter niet zijn perfecte vrouw te vinden. Systematisch gaat hij op zoek naar dat ene meisje met mooie rode lippen. Jennis is uitgezonden door de EO.
Bekijk Teledoc: Jennis hier

Bademeisters
Elk jaar, al meer dan een halve eeuw, zorgen studenten uit Utrecht ervoor dat de badgasten op Texel veilig zijn. Ze verblijven de hele zomer op het eiland en hebben hun eigen taal ontwikkeld. Bademeisters is uitgezonden door de VPRO.
Bekijk Teledoc: Bademeisters hier

The Amazing Agency
Er is een nieuw verschijnsel in Amsterdam. Een vriendengroep laat zich inhuren als entertainers, en zorgen met hun bijzondere outfits en extravagante optredens dat elk feest onvergetelijk wordt. The Amazing Agency is uitgezonden door BNN.
Bekijk Teledoc: The Amazing Agency hier

Vallend en Geef me 's ongelijk
Zondag 17 mei zendt de EO Vallend uit, een documentaire over de impact van epilepsie. 24 mei zendt de NCRV Geef me 's ongelijk uit, over de rebelse tiener Julius. Teledoc Campus is een samenwerkingsproject van NPO, CoBo en het Nederlands Filmfonds.

Bekijk Teledoc: Vallend hier