Ivo niehe carousel missed 1461580335

Van Audrey Hepburn tot Herman Brood en van Charles Aznavour tot prins Albert van Monaco. In 35 jaar heeft Ivo Niehe al een behoorlijk aantal gasten geïnterviewd. In een nieuwe jubileumreeks van de TV Show vraagt hij zich af hoe het nu met hen gaat. 35 jaar TV Show wordt vanaf maandag 25 april uitgezonden bij de AVROTROS op NPO 1.

In het verleden ontving Ivo Niehe al heel veel gasten in de studio, maar de TV Show trok ook vaak naar het buitenland. Hieronder volgen een aantal spraakmakende fragmenten uit de afgelopen 35 jaar van de TV Show.

Patricia Routledge (2008)
Patricia Routledge speelde jarenlang de hoofdrol als Mrs Bucket (of Bouquet, zoals ze zelf zegt) in een van de meest herhaalde comedyseries van Nederland: Keeping Up Appearances (Schone Schijn). Ze werd verkozen tot favoriete Britse actrice aller tijden en won een Amerikaanse Tony Award. Ivo zocht haar op in Engeland.

Kim Phuc (2002)
Voor Ivo Niehe is het interview met Kim Phuc een van de meest ontroerende momenten uit de TV Show. Ze werd bekend doordat ze als negenjarig meisje vluchtend op de foto werd gezet voor een napalmbom in de Vietnamoorlog. Door deze foto begon de impact van de Vietnamoorlog pas echt tot de wereld door te dringen. Wat weet ze zelf nog van dat moment?

Herman Brood (1986)
'Lief maar lastig,' dat is hoe de moeder van Herman Brood hem als baby omschreef. Herman is samen met zijn moeder te gast in de studio. Vlak voor zijn vijftigste verjaardag kwam hij nog een keer langs, dit keer samen met componist Henny Vrienten.

Carla Bruni (2007)
Topmodel en zangeres Carla Bruni werd wereldberoemd met haar campagnes voor de grote cosmeticamerken. Ook haar vermeende affaires met Mick Jagger, Eric Clapton en Kevin Costner trokken de aandacht van de wereldpers. Vlak voordat ze de vrouw werd van de Franse president Sarkozy, bezocht Ivo Niehe haar in het hart van Parijs.

Audrey Hepburn (1989)
Ze was de eerste actrice die een Oscar kreeg voor haar allereerste rol in een Hollywoodfilm. Haar rol in de film Roman Holiday betekende dan ook de definitieve doorbraak voor Audrey Hepburn. Ivo ging bij haar op bezoek in Zwitserland.

35 jaar TV Show, maandag 25 april, 22.10 uur, AVROTROS, NPO 1


Bekijk hier meer afleveringen van de TV Show