Peter mustafa spoorloos carousel missed 1434550304

Dankzij Spoorloos kwam Peter in contact met zijn vader. In Spoorloos Extra van de KRO zie je maandag wat er na de ontmoeting gebeurde.

Peter groeide op zonder zijn vader. Die was bij zijn oude geliefde ingetrokken en daardoor wilde de moeder van Peter niets meer met hem te maken hebben. Vorig jaar ontmoette Peter dan eindelijk zijn vader Mustafa, die dolenthousiast was zijn zoon te leren kennen. 

Casablanca
Mustafa beweert dat de relatie met de moeder van Peter stuk liep vanwege haar familie. Peter en Mustafa kunnen het goed met elkaar vinden en Peter gaat in op de uitnodiging een paar dagen naar Marokko te komen. Daar leert hij zijn vader op een heel andere manier kennen. De hartelijke man toont ineens geen interesse meer.

Antwoorden
Ook op andere verhalen komen deze zomer antwoorden. Zoals hoe het nu met Emilio gaat, die vijftien jaar geleden in contact is gebracht met zijn biologische moeder. Spoorloos bestaat al 25 jaar, en heeft al veel mensen herenigd. Bezoek de website met de 25 mooiste verhalen van Spoorloos.

Spoorloos Extra, maandag 22 juni, 21.25 uur, KRO, NPO 1


Kijk het fragment van de zoektocht van Peter in Spoorloos terug
Alles van Spoorloos op npo.nl

Naar de site van Spoorloos