Spoorloos carousel missed 1436529170

Emilio werd vijftien jaar geleden in Chili door Spoorloos herenigd met zijn biologische moeder. Hoe is het nu? Ontdek het maandag op NPO 1.

Emilio is geadopteerd vanuit Chili. Hij groeide op zonder zijn biologische moeder Eva te kennen, maar hij heeft veel met haar gemeen. Dat ontdekte Emilio toen hij 15 jaar geleden in Chili door Spoorloos met Eva werd herenigd.


Ontmoeting
Na de ontmoeting met zijn moeder en twee halfbroers bleef Emilio contact houden met zijn familie in Chili. Emilio heeft met eigen ogen kunnen zien onder welke omstandigheden zijn moeder leeft. Tegelijkertijd is het zijn grote wens om Eva ooit kennis te laten maken met Nederland, het land waaraan hij zo verknocht is.

Gat in de lucht
Helaas durft Eva het niet aan om deze kant op te komen omdat ze zich zorgen maakt over de gezondheid van haar huidige man. Maar halfbroer Marco sprong een gat in de lucht toen hij door Emilio werd uitgenodigd voor een vakantie in Nederland. Marco arriveerde op Koningsdag en bleef hier maar liefst drie weken. In Spoorloos Extra vertelt Marco hoe hij kijkt naar het leven dat broer Emilio leidt in het welvarende Nederland.

Spoorloos Extra, maandag 13 juli 2015, 21.15 uur, KRO, NPO 1


Naar de website van Spoorloos
Bekijk Spoorloos op npo.nl