In het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter neem je zelf plaats op de stoel van Mr. Visser. Wat zou jij beslissen? Doe mee met het tweede scherm.

De Rijdende Rechter is terug met nieuwe zaken en vraagt jou om hulp. Bekijk de uitzending, weeg alle argumenten zorgvuldig af en neem een weloverwogen beslissing. Met het tweede scherm van De Rijdende Rechter ben jij Mr. Visser. Neem jij dezelfde beslissingen als Mr. Visser in de uitzendingen doet? Doe elke week mee en kijk aan het einde van de serie of jij de beste Rijdende Rechter van Nederland bent.

Website van De Rijdende Rechter

Welles Nietes
In de eerste aflevering zie je de zaak van mevrouw Huang tegen mevrouw Veltenaar. Mevrouw Huang heeft een Japans sushi-restaurant en meldde zich aan bij Groupon. Via deze website kunnen mensen vouchers kopen waarmee je met grote korting kunt eten. Mevrouw Veltenaar kocht zo’n bon en ging eten, maar meldde pas achteraf dat ze een Grouponbon had. Mevrouw Huang accepteerde dit niet en mevrouw Veltenaar weigerde daarom te betalen. Meester Visser bepaalt wie verantwoordelijk is voor de rekening.

De Rijdende Rechter, dinsdag 27 augustus om 22.20 uur op Nederland 1