Sint en de leeuw credits olivier thijssen carousel missed 1417600085

De Sint is op pakjesavond traditiegetrouw weer op bezoek bij Paul de Leeuw. Samen laten ze de wensen van mensen uit de studio in vervulling gaan. The Common Linnets zorgen voor de muzikale omlijsting.

Sint & De Leeuw is vrijdagavond weer te zien bij de VARA op NPO 1. In dit feestelijke programma schiet het publiek de Sint te hulp. Iedereen trekt lootjes om elkaar cadeautjes en surprises te geven met een bijbehorend gedicht. Mensen met de leukste verrassingen en de mooiste gedichten worden door Paul naar beneden gehaald om het samen met de Sint aan de gelukkige te geven.


Cadeau voor Sint

Paul heeft speciaal voor Sinterklaas een cadeau uit Oostenrijk laten overkomen. Maar zal Sinterklaas het wel leuk vinden? Ook komt er een mini-sint op bezoek. De 12-jarige Sven wil namelijk heel graag Sinterklaas worden. Hij heeft al een pak, maar kan nog wel wat tips van de echte Sint gebruiken.

Spectaculair

Ook de binnenkomst van de Sint is dit jaar spectaculair. De goedheiligman komt dit jaar niet per paard of trein naar de studio, maar per ambulance. De Miguel Wiels band zorgt de hele avond voor de muziek en ook The Common Linnets zijn te gast.

Sint & De Leeuw, vrijdag 5 december, 20.30 uur, VARA, NPO 1


Kijk Sint & De Leeuw via npo.nl
Kijk Sint & De Leeuw later terug