In het derde seizoen van de BNN-serie Feuten loopt Bram Wagtmans stage bij een advocatenkantoor. Zijn eerste taak is om het zoontje van de baas toegelaten te krijgen tot zijn studentenhuis Ithaka.

Wagtmans is klaar voor het werkende leven en staat op het punt om het studentenhuis Ithaka te verlaten. Hij mag stage lopen bij het succesvolle advocatenkantoor Franken-advocaten, op voorwaarde dat het zoontje van de baas een plekje krijgt in zijn oude studentenhuis.


Moeilijke keuze
Wagtmans vindt het een goede deal, maar komt al snel terug op zijn beslissing. Brams ex-vriendin Marie-Claire valt namelijk als een blok voor zoon Vincent. Samen met zijn goede vriend Olivier komt hij hierdoor recht tegenover de nieuwe huisgenoot te staan. Hij moet hierdoor een moeilijke keuze maken: succesvol worden of al zijn vrienden van de studentenvereniging achterlaten.

Feuten, maandag 26 augustus om 21.25 uur op Nederland 3

Feuten-app
Kun je niet wachten tot de serie begint? Met de Feuten-app voor Android en IOS kun je alvast de aflevering van volgende week kijken. Zo loop je altijd een aflevering voor. Ook kun je met de app lid worden van studentenvereniging H.S.C. Mercurius en moet je jezelf door verschillende opdrachten uit te voeren door de ontgroening slepen. Twijfel je nog? Kijk dan via de app mee met eerstejaars Jeroen en Reneé. Zij laten je zien hoe hun eerste eerste jaar bij Mercurius is.

Download de app in de App Store of Google Play