Wim brands vpro poezie carousel missed 1460729328

Op maandag 4 april is radio- en televisiemaker Wim Brands (57) overleden. Vanwege zijn overlijden vinden er op dinsdag 5 april en in de komende weekenden schemawijzigingen plaats op NPO 1 en NPO 2.

Schemawijziging NPO 2
Ter nagedachtenis van Wim Brands wordt op dinsdag 5 april om 23.50 uur de uitzending Boeken op reis met Wim Brands ingelast, waarin hij een ontmoeting heeft met schrijfster Annie Proulx. In haar laatste boek, Mijn leven op Bird Cloud Ranch, doet zij verslag van het ontstaan van haar nieuwe huis in een wild natuurgebied in Wyoming. Hieronder kun je de uitzending alvast bekijken. De herhaling van Kunstuur (AVROTROS) wordt na dit programma uitgezonden.

Schemawijzigingen NPO 1
Op zaterdag 9 en 16 april komen de geplande herhalingen van VPRO Boeken (9.55 uur) te vervallen. In plaats daarvan wordt op beide zaterdagen de herhaling van De Rijdende Rechter (KRO-NCRV) uitgezonden van die week. Op zondag 10 april stond er geen uitzending van VPRO Boeken gepland in verband met de uitzending over de Marathon van Rotterdam (NOS). Een week later, op zondag 17 april, worden de reguliere uitzendingen van VPRO Boeken hervat.

Boeken op reis met Wim Brands, dinsdag 5 april, 23.50 uur, VPRO, NPO 2
VPRO Boeken, zondag 17 april, 9.55 uur, VPRO, NPO 1


Bekijk hier de laatste uitzending van VPRO Boeken met Wim Brands