Anp 32652652 carousel missed 1432288461

Wint grote favoriet Novak Djoković ten koste van negenvoudig winnaar Rafael Nadal de 114de editie van het tennistoernooi Roland Garros? En haalt Maria Sjarapova haar derde titel binnen? De NOS doet tussen 24 mei en 7 juni dagelijks vanaf 11.00 uur verslag op NPO 1.

Roland Garros, ook wel bekend als French Open, is een jaarlijks grandslamtennistoernooi, dat plaatsvindt in het Stade Roland-Garros, niet ver van Parijs vandaan. Alle mondiale toppers zijn bij het toernooi aanwezig.

Djoković en Sjarapova favoriet
Behalve rechtstreeks verslag van de wedstrijden verzorgt de NOS ook interviews en reportages over de laatste ontwikkelingen in het tennis. Zeker is in ieder geval dat de Serviër Djoković en de Russin Sjarapova grote kanshebbers zijn voor de eindoverwinning bij respectievelijk de mannen en vrouwen.

Nederlanders in actie
In Frankrijk staan ook Nederlanders op de tennisbaan. Robin Haase en Kiki Bertens werden rechtstreeks toegelaten tot het hoofdtoernooi en Igor Sijsling kan zich nog kwalificeren. Thiemo de Bakker, Boy Westerhof en Richel Hogenkamp zijn gestrand in de voorrondes.


Het laatste tennisnieuws op NOS.nl