Anp 33037164 carousel missed 1434359776

De 46ste editie van Pinkpop kende weer veel hoogtepunten. Niet alleen Internationale topacts als Pharrell, The Script en Avicii, maar ook de Nederlandse topartiesten als Anouk, Dotan en Kensington. Eén naam werd uiteindelijk het meest genoemd, die van Robbie Williams.

Vooraf waren de meningen verdeeld over de komst van de entertainer. Veel mensen vroegen zich af of hij nog wel zo goed was als de Robbie Williams die we kennen uit zijn topjaren. Alle kritieken waren snel vergeten zodra hij het podium opkwam. Hij zette de toon door meteen te beginnen met 'Let me entertain you'. 

Bekijk het optreden van Robbie Williams op Pinkpop vanaf '1:01:00'

Foo Fighters haken af
Een grote teleurstelling van Pinkpop was de afwezigheid van Foo Fighters. De band moest het optreden afzeggen nadat zanger Dave Grohl vrijdag zijn been brak tijdens een optreden. 

Festivals op NPO
Deze hele zomer is bij de NPO veel aandacht voor festivals. NPO 3 doet wekelijks verslag van festivals zoals Pinkpop, North Sea Jazz, Zwarte Cross en Lowlands. En op NPO 2 is aandacht voor Holland Festival, Prinsengrachtconcert en de UITmarkt. Ook op de radio kun je meegenieten van de festivals. Bekijk de specialpagina voor het complete overzicht.


Een zomer vol festivals
Bekijk het hele verslag van Pinkpop 2015
Bekijk College Tour met Robbie Williams