Boer zoekt vrouw carousel missed 1426768094

Welke stellen zijn nog bij elkaar en voor wie is de zoektocht naar de liefde nog niet ten einde? Yvon Jaspers blikt zondagavond op NPO 1 terug op het Boer zoekt Vrouw-avontuur.

Hebben ze de ware liefde gevonden? Zondag 22 maart ontvangt Yvon Jaspers de tien boeren en hun eventuele vrouwen op een kasteel in Wassenaar. Samen blikken ze terug bij de KRO op NPO 1 terug op het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw.Vlinders
Is Nancy inmiddels wat meer overtuigd van haar gevoel voor Theo? Hoe is het voor Esther om voor het eerst een relatie met een vrouw te hebben? Hebben boer Geert & Hetty de stormen van de media doorstaan? Zijn de vlinders er nog steeds bij boer Tom & Rimke? En voelt Rianne zich al helemaal thuis op de schapenboerderij op Texel?

Ophef
Yvon praat ook met de boeren over de vele ophef die er is geweest dit seizoen. De boeren hadden veel aandacht van de pers en iedereen leek een mening over ze te hebben. Hoe hebben de boeren dit zelf ervaren? Ook de vijf boeren die zijn gevolgd in de webserie komen naar de reünie. Hoe is hun zoektocht verlopen? Stuur direct na de uitzending online jouw vraag in voor een van de boeren en ontvang in de loop van de week het antwoord.

Boer zoekt Vrouw: De Reünie, zondag 22 maart, 20.20 uur, KRO, NPO 1


Naar de website van Boer zoekt Vrouw
Bekijk alle afleveringen van dit seizoen online op npo.nl