Deze week staan de returnwedstrijden van de achtste finales in de Champions League op het programma. Houdt Bayern München op eigen veld tegen Arsenal zijn voorsprong vast en kan Manchester City in Catalonië FC Barcelona verrassen?

Welke clubs plaatsen zich voor de kwartfinales van het miljoenenbal? De wedstrijd Bayern München - Arsenal wordt dinsdag live uitgezonden door de NOS op Nederland 3. Woensdag zijn de camera's gericht op de spelers FC Barcelona en Manchester City. Ook op Radio 1 doet de NOS live verslag van de wedstrijden uit de Champions League.

Bayern München - Arsenal
De winnaar van de vorige Champions League-editie Bayern München is hard op weg naar de kwartfinales. Drie weken geleden in Londen won de Duitse club van trainer Josep Guardiala met 2-0 van Arsenal. De Engelse club moet daarom op bezoek in Beieren minimaal twee keer scoren om nog kans te maken op een plek bij de laatste acht. Aan de aftrap verschijnt onder andere de Nederlandse buitenspeler Arjen Robben.

FC Barcelona - Manchester City
Ook FC Barcelona zette drie weken terug een goede stap in de richting van de kwartfinales. De Catalanen boekten dankzij hun 2-0 overwinning op Manchester City een riante uitgangspositie voor de return, waardoor de Engelsen in Barcelona alles op alles moeten zetten om alsnog voor een verrassing te kunnen zorgen. Lionel Messi maakte een van de twee doelpunten. Ook in Camp Nou zijn alle ogen gericht op de Argentijnse sterspeler.

Bayern München - Arsenal, dinsdag 11 maart, vanaf 20.15 uur, live op Nederland 3
FC Barcelona - Manchester City, woensdag 12 maart, vanaf 20.15 uur, live op Nederland 3
Alle wedstrijden, Langs de Lijn, dinsdag en woensdag, vanaf 21.00 uur, live op Radio 1

Live naar Nederland 3 kijken via npo.nl
Live naar Radio 1 luisteren via npo.nl
Meer over de Champions League op NOS.nl