De halve finales van de Champions League zijn in zicht, maar daarvoor moeten wel eerst de kwartfinales worden overleefd. Paris Saint-Germain verdedigt in Londen een 3-1 voorsprong op Chelsea en Atlético Madrid staat op gelijke hoogte met FC Barcelona.

Wie gaat er naar de halve finales van het miljoenenbal? De kwartfinalewedstrijden Chelsea - Paris Saint-Germain en Atlético Madrid - FC Barcelona zijn live te zien bij de NOS op Nederland 3. Ook Langs de Lijn doet rechtstreeks verslag, maar dan op Radio 1.

Live: Chelsea - Paris Saint-Germain
Paris-Saint Germain wist vorige week in eigen met 3-1 te winnen van het Engelse Chelsea. Grote man aan de kant de Franse club was de Argentijn Javier Pastore, die in een blessuretijd een wonderschoon doelpunt maakte. Dinsdag wordt het eerste ticket voor de halve finales definitief verdeeld. Het commentaar komt van de hand van Jeroen Elshoff en de wedstrijdanalyses vanuit de studio worden gedaan Ronald Waterreus en Ronald Koeman. In Langs de Lijn verzorgt Arman Avsaroglu het live verslag, terwijl radioverslaggever Ragnar Niemeijer Borussia Dortmund - Real Madrid verslaat.

Live: Atlético Madrid - FC Barcelona
In de Spaanse kraker tussen Atlético Madrid en FC Barcelona aanstaande woensdag kan het nog alle kanten opgaan, omdat de heenwedstrijd in een 1-1 gelijkspel eindigde. In de studio praat Henry Schut met Youri Mulder en Ruud van Nistelrooij en commentator van de wedstrijd is Frank Snoeks. Langs de Lijn is wederom bij beide wedstrijden van die avond; Philip Kooke zit bij Atlético Madrid tegen FC Barcelona en Frank Wielaard bij Bayern München - Manchester United.

Chelsea - Paris Saint-Germain, dinsdag 7 april, vanaf 20.15 uur, Nederland 3
Atlético Madrid - FC Barcelona, woensdag 8 april, vanaf 20.15 uur, Nederland 3
Uitgebreide samenvattingen, dinsdag en woensdag, vanaf 22.45 uur, Nederland 3

Langs de Lijn, dinsdag en woensdag, vanaf 21.00 uur live, Radio 1

Live naar Nederland 3 kijken via npo.nl
Live naar Radio 1 luisteren via npo.nl
Meer over de Champions League op NOS.nl