1459125054 carousel missed 1450704684

Bij welke bekende Nederlanders vliegen de kerstballen over tafel en voor wie wordt 2015 een echt hoogtepunt? Paul de Leeuw sluit het jaar op NPO 3 knallend af met twee feestedities van Ranking The Stars.

Op eerste kerstdag is Ranking The Stars: HO HO HO te zien bij BNN op NPO 3. Daarin zijn de BN’ers Marc van der Linden, Toprak Yalciner en Lucille Werner te gast. Het nieuwe jaar luidt Paul de Leeuw in met Everon Jackson Hooi, Henny Huisman en Kim-Lian van der Meij. Er zijn zes BN’ers die er geen genoeg van kunnen krijgen en in beide edities schitteren: Patty Brard, Richard Groenendijk, Johan Goossens, Gerda Havertong, Jan Versteegh en Shirma Rouse.

Meer programma's van de NPO tijdens de feestdagen

Rangschikken

De BN’ers krijgen in deze speciale edities vragen over zichzelf en over de andere deelnemers. De sterren moeten zoals altijd in Ranking the Stars een lijstje maken van één tot en met tien, waarin ze iedereen rangschikken. Dezelfde vraag is ook al gesteld aan een panel van honderd mensen. Degene die de mening van het panel het best weet in te schatten, wint het spel.

Verrassende uitspraken

Ondertussen leer je de BN’ers goed kennen, want elke plaats op de lijst moet gemotiveerd worden. Verrassende uitspraken over en weer dus, want waarom zet je de een op plaats tien en de ander bovenaan het lijstje?

Ranking The Stars: HO HO HO, donderdag 25 december, 20.20 uur, BNN, NPO 3
Ranking The Stars: The Afterparty, donderdag 1 januari, 22:00 uur, BNN, NPO3


Naar de website van Ranking The Stars
Kijk Ranking The Stars live op npo.nl
Kijk Ranking The Stars terug op npo.nl