Alles voor je kind carousel missed 1444228140

Ronald besteedt kapitalen aan de sport van zijn zoon. Maar is racen nog wel wat Mika wil? Je ziet het in Alles voor je kind, donderdagavond bij de KRO-NCRV op NPO 1.

Mika is 13 jaar oud en altijd op de racebaan te vinden. Zijn vader Ronald besteedt veel geld aan de hobby, want samen zijn ze bij elke wedstrijd te vinden, ook in het buitenland. Mika doet aan karten, stockcar racen, driften en toerwagen wedstrijden.

Vindt hij het wel leuk?
De ouders van Mika maken zich nu zorgen omdat Mika nooit blij lijkt te zijn als hij wint en ook niet verdrietig is als hij verliest. Het lijkt hem allemaal koud te laten. Is het al dat geld dan wel waard? Daarnaast krijgt de broer van Mika een stuk minder aandacht en daar voelt Ronald zich schuldig over.

De droom van je kind
In Alles voor je kind onderzoekt Katja Schuurman hoe ver ouders gaan om hun kind de top te laten bereiken. Soms staat hun hele leven in het teken van de droom van het kind: alle weekenden, alle vakanties gaan eraan op, ze verhuizen of veranderen zelfs van baan. Maar is het alle tijd, geld en moeite uiteindelijk waard?

Alles voor je kind, donderdag 8 oktober, 22.10 uur, KRO-NCRV, NPO 1


Meer van Alles voor je kind op npo.nl