Anp 33037164 carousel missed 1434359776

Dit jaar vindt in Landgraaf de 46ste editie van Pinkpop plaats. Het driedaagse festival is het langstlopende jaarlijks terugkerende popfestival ter wereld. Dit jaar zullen onder andere Pharrell Williams, The Script, Avicii en Robbie Williams optreden.

Deze zomer weer veel aandacht voor festivalsHet hele weekend zal Pinkpop op NPO 3 en 3FM te volgen zijn en kun je genieten van alle hoogtepunten. In de vooruitblik op Pinkpop kun je alvast vooruitblikken op de bands die komen en zie je nog een keer de hoogtepunten van 2014.

Let me entertain you
Eén van de grote 'headliners' dit jaar is niemand minder dan Robbie Williams. De rasechte entertainer staat dit jaar voor de tweede keer op het festival en zal de zaterdag afsluiten met zijn speciale ‘Let Me Entertain You Tour' show. Het publiek kan rekenen op een portie onvervalste hits en bijbehorend entertainment.

Hoogtepunten
Thuisblijvers hoeven niets te missen, want ook dit jaar is Pinkpop weer te zien op NPO 3. Zaterdag en zondag zie je het verslag van het festival met de hoogtepunten, optredens en interviews met de artiesten.

Pinkpop 2015, zaterdag 13 juni, 23.00 uur, BNN/VARA/VPRO/NTR, NPO 3
Pinkpop 2015, zondag 14 juni, 19.30, BNN/VARA/VPRO/NTR, NPO 3


Een zomer vol festivals
Bekijk de uitzendtijden van NPO 3FM 
Blik vooruit op Pinkpop 2015
Bekijk College Tour met Robbie Williams
Bekijk het programma en tijdschema van Pinkpop