Tijd voor max oudejaarsshow carousel missed 1451299860

Met humor, een kennisquiz en een serieuze documentaire het nieuwe jaar in? Dat kan. Op oudejaarsavond zie je op NPO 2 de televisieprogramma's Hallo Nederland, Tijd voor MAX, De Slimste Mens, 2Doc: Schitterend en Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom.

19:00 

Hallo Nederland (MAX)
Mensen zijn vrolijk, opgewonden en iedereen is net een tikje aardiger dan normaal; iedereen kijkt uit naar 2016. Hallo Nederland gaat dan ook enthousiast mee in dit gevoel. De uitzending zal geen uitgebreide terugblik worden, maar een special met als thema 'een nieuw begin'.

19:20
Tijd voor MAX Oudejaarsshow (MAX)

MAX sluit het jaar af met de Tijd voor MAX Oudejaarsshow. Martine van Os en Sybrand Niessen nemen het afgelopen jaar door samen met bekende gasten.

20:30

De Slimste Mens (KRO-NCRV)
De strijd om de titel slimste mens van Nederland gaat onverminderd door. Terwijl Philip Freriks op eigen wijze de presentatie verzorgd, is Maarten van Rossem nog altijd het enige jurylid. Wie heeft de scherpste opvattingen?

21:20

2Doc: Schitterend (KRO-NCRV)
Consumentenvuurwerk staat steeds meer ter discussie, maar toch wordt er op de oudejaarsdag nog steeds voor miljoenen de lucht ingeschoten. Wie zijn al die liefhebbers, voor wie vuurwerk helemaal geen vloek is, maar een passie?

23:25
Het Uur van de Wolf: Twenty feet from stardom (NTR)

Een swingend eerbetoon aan enkele grootse vocalisten, waarvan je nog nooit hebt gehoord. Grote sterren tonen in deze documentaire hun diepe respect voor deze miskende helden, hun backing vocals.

23:55

Klok en vuurwerk (NOS)
Het aftellen kan beginnen.


Alle NPO-programma's tijdens de feestdagen
De programmering op oudejaarsavond op NPO 1
De programmering op oudejaarsavond op NPO 3