Herman finkers cr anne van zantwijk carousel missed 1451299542

Met een goed gevoel op naar 2016? De televisieprogramma's Night of the proms, EenVandaag, 50 jaar Van Duin, De TV Draait Door, de oudejaarsconference van Herman Finkers en de traditiegetrouwe klok luiden op NPO 1 het jaar uit.

17:05 

Night of the proms (KRO-NCRV)
Begin de avond met goede muziek. Geniet van Joe Jackson, Gavin DeGraw, tenor Fernando Varela, Basement Jaxx, Vrouwenkoor Scala en Il Novecento, onder leiding van Alexandra Arrieche.

18:15

Oudejaarsspecial EenVandaag (AVROTROS)
Net als vorig jaar op de oudejaarsavond kijkt EenVandaag ook deze keer terug op het afgelopen jaar. Wat waren de hoogte- en dieptepunten?

18:15

50 jaar Van Duin (AVROTROS)
Jan Wijdbeens bezoekt een speciale gast waarmee André van Duin dierbare en leuke herinneringen deelt. Hierdoor zie je de leukste scènes uit André's vijftigjarig artiestenoeuvre en een breed en bijzonder scala van optredens en artiesten die met Nederlandse grootste komiek hebben samen gewerkt.

20:30 

De Oudejaarsavond TV Show (AVROTROS)
Thuis bij André van Duin passeren de meest humoristische fragmenten van het afgelopen jaar de revue, met de input van Jack van Gelder (humor in de sport), Frits Wester (humor in de politiek), Ali. B en Sara Kroos (de beste momenten van professionals).

21:45 
De TV Draait Door (VARA)

Wat waren de meest hilarische televisiemomenten van 2015? In De TV Draait Door, normaal onderdeel van De Wereld Draait Door, worden ze op een rij gezet.

22:35

Oudejaarsconference Herman Finkers (VARA)
Lachend 2015 uit? Herman Finkers verzorgt deze keer de oudejaarsconference.

23:50

Nationaal aftelmoment (NOS)
Traditiegetrouw wordt om 23.50 uur de klok gestart en teruggeblikt op de mooiste en meest bijzondere momenten van 2015. Rond de klok van twaalf begint, net als overal in Nederland, het vuurwerk.


Alle NPO-programma's tijdens de feestdagen
De programmering op oudejaarsavond op NPO 2
De programmering op oudejaarsavond op NPO 3