Het eerste grand slam-toernooi van 2013 nadert zijn ontknoping. De NOS zendt de halve finales voor de mannen op de Australian Open live uit. Ook de finales zijn rechtstreeks te zien.

De beste tennissers van de wereld strijden van 14 tot en met 27 januari 2013 in Australië voor de winst. Titelverdediger Novak Djokivic is ondertussen doorgedrongen tot de halve finale, maar ook concurrent David Ferrer probeert zijn plaats in de finale veilig te stellen.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
Van de veertien ontmoetingen die de tennissers hadden, wist nummer 1 van de wereld Djokovic er maar liefst negen te winnen. Toch belooft de wedstrijd Djokivic - Ferrer erg spannend te worden, want Djokovic verloor vorig jaar nog van Ferrer tijdens de halve finale van de US Open.

Tijdsverschil
De halve finale tussen de twee kemphanen begint door het tijdsverschil met Australië al vroeg in de ochtend. De hele wedstrijd is vanaf 9.35 uur live te volgen op Nederland 2. De eerste halve finale van de vrouwen gaat tussen Victoria Azarenka en Sloane Stephens. Hiervan zie je de samenvatting.

  • Eerste halve finale mannen, donderdag 24 januari vanaf 9.35 uur op Nederland 2
  • Tweede halve finale mannen, vrijdag 25 januari vanaf 9.30 uur op Nederland 2
  • Finale vrouwen, zaterdag 26 januari vanaf 9.35 uur op Nederland 1
  • Finale mannen, zondag 27 januari vanaf 9.30 uur op Nederland 1.