Tijdens de Olympische Winterspelen in Sotsji is Nederland 1 de Olympische zender en de NOS de Official Olympic Broadcaster.

------------------------------- Kijk live naar Nederland 1 op npo.nl -------------------------------

Sotsji Live, elke dag vanaf 7.00 uur live op Nederland 1
Sotsji Vandaag (samenvattingen), elke dag rond 18.00 uur op Nederland 1
Studio Sportwinter, elke dag om 20.25 uur op Nederland 1

Sotsji Live
Zaterdag begint de dag vroeg, want om 6.15 uur kunnen snowboardsters Nicolien Sauerbreij en Michelle Dekker zich kwalificeren voor de achtste finales op het onderdeel parallelslalom. Nog dezelfde ochtend worden ook de kwartfinales, halve finales en finale afgewerkt. Lukt het de dames een verrassende medaille binnen te halen?

's Middags om 14.30 uur staan de halve finales van de ploegenachtervolging bij de vrouwen op het programma. Om 14.50 uur is het de beurt aan de mannen, maar dan in de finale, omdat bij de mannen de halve finales vrijdag al werden afgewerkt. De finale bij de vrouwen wordt om 15.10 uur gereden.

Er komen nog meer Nederlanders in actie vandaag; om 17.30 uur staat het bobsleeteam Edwin van Calker aan de start van eerste en tweede run op het onderdeel viermansbob.

Zaterdag, van 6.15 uur tot 12.00 uur, snowboarden, parallelslalom, vrouwen
Zaterdag, van 14.30 uur tot 15.30 uur, schaatsen, ploegenachtervolging, mannen en vrouwen
Zaterdag, vanaf 17.30 uur, bobsleeën, viermansbob, eerste en tweede run


Studio Sportwinter

In het praatprogramma Studio Sportwinter bespreekt presentator Henry Schut samen met oud-schaatser Erben Wennemars de dag. Kijk de aflevering van vrijdag 21 februari terug:


Wedstrijdschema Olympische Spelen
Live naar Nederland 1 kijken op npo.nl
De Winterspelen op Radio 1 en Radio 2