4jim carousel missed 1436123832

Jim bracht regelmatig een bezoek aan het ziekenhuis en onderging de nodige chemo's, maar nu is hij genezen van kanker. En dat wil hij vieren, samen met zijn vijf vrienden. Volg dé zomer van zijn leven in de dagelijkse dramaserie 4JIM, vanaf maandag bij de KRO-NCRV op NPO 3.

4JIM gaat over Jim, Lars, Rutger, Stijn, Rafi en Dennis die acht festivals afstruinen, om zo een onvergetelijke zomer tegemoet te gaan. Maar zij niet alleen. Via de speciale 4JIM-app kun jij zomerse belevenissen delen en uitdagingen aangaan.

Van de Zwarte Cross naar 
De vrienden, die worden gespeeld door de jonge acteurs Gijs Blom (Jim), Jonas Smulders (Stijn), Sol Vinken (Rutger), Lars (Sjeng Kessels), Anouar Ennali (Rafi) en Jasha Rudge (Dennis), gaan onder andere naar de Zwarte Cross, de Dour in België, Down the Rabbit Hole, Solar en Le Grand Départ van de Tour de France in Utrecht. Behalve genieten van de muziek werken Jim en zijn vrienden tijdens elk festival een bucketlist af.

Doe mee met de JIM-app
Meedoen? Dat kan. Via de gratis 4JIM-app word je uitgedaagd om mee te doen aan bijzondere opdrachten. Als reporter van de zomer kun je met de app je eigen filmpjes en foto’s van de opdrachten uploaden.

4JIM, vanaf maandag 6 juli, 20.00 uur, KRO-NCRV, NPO 3


Download de 4JIM-app

Alles van 4JIM