Npo 3 kleurt je zomer2 carousel missed 1435310781

Hollandse Week, Humorweek, Roze week: NPO 3 kleurt je zomer dit jaar met themaweken. De sportweek bijt het spits af met Bureau Sport en het WK Beachvolleybal.

Elke week kent deze zomer een ander tintje. Deze week is de sportieve week, in aanloop van de Tour de France en tijdens het WK Beachvolleybal dat in Nederland plaatsvindt. De minder sportlievende mensen onder ons kunnen volgende week hun hart ophalen tijdens de Week van de Liefde.

Tinder-dates en Loverboys
Lauren Verster gaat in haar nieuwe programma op zoek naar de haar onbekende versies van liefde. Zo gaat ze bijvoorbeeld op een Tinder-date. Dennis Storm en Valerio Zeno helpen de liefde op hun beurt een handje in het programma Loverboys. Elke avond is er een zwijmelfilm te zien en in het weekend kun je genieten van de zwoele muziek bij North Sea Jazz. Op 6 juli start ook de nieuwe serie 4JIM. 4JIM is een transmediale serie over Jim en zijn vrienden, die deze zomer op veel festivals te vinden zijn.

Magie en media
In de week vanaf 13 juli staat magie centraal, met Mindf*ck en andere illusionisten. De week erop (vanaf 20 juli) is Humorweek, gevolgd door de Roze Week (27 juli), de Hollandse Week (3 augustus) en als hekkensluiter de jaarlijkse 3Lab-week, met experimentele nieuwe programma's (10 augustus). 


Klik hier voor meer info over de themaweken en een preview van de programma's