Moto gp tt assen carousel missed 1498226701

Naast de uitzendingen van de eerste achtste finales van het EK Voetbal doet de NOS dit weekend op NPO 1 uitgebreid verslag van het NK Wielrennen en de TT Assen.

NK Wielrennen
Het NK Wielrennen speelt zich dit jaar af op Goeree-Overflakkee. Op het vlakke parcours over dijken, dammen en open vlaktes zal de wind de grootste tegenstander worden van de coureurs, met als scherprechter de Brouwersdam. Dit is ook de start- en finishplaats van de titelstrijd. Vorig jaar was de dam bij Ouddorp nog onderdeel van de eerste etappe in de Tour de France. De NOS is live bij de ontknoping van de wedstrijd: vrijdag bij de vrouwenkoers op NPO 2 en zaterdag bij de wedstrijd van de mannen op NPO 1.

TT Assen
Zondag doet de NOS op op televisie, radio en via nos.nl live verslag van de 86ste editie van de TT Assen. In een extra lange uitzending van NOS Studio Sport zijn op NPO 1 de Moto3, de Moto2 en de MotoGP rechtstreeks te volgen. Op NPO Radio 1 houden Sebastiaan Timmerman en Ragnar Niemeijer de luisteraars van de NPO Radio 1 Sportzomer op de hoogte door middel van live flitsen.

NK Wielrennen, vrijdag 24 juni, 13.30-15.00 uur, NOS, NPO 2

NK Wielrennen, zaterdag 25 juni, 11.30-13.30 uur, NOS, NPO 1
TT Assen, zondag 26 juni, 10.45-14.50 uur, NOS, NPO 1


Bekijk meer docu's over wielrennen in onze special
Bekijk meer docu's over sporters van Oranje in onze special