Die ene liefde die mensen maar nooit zijn vergeten. Ook in een nieuw seizoen Memories zoekt Anita Witzier weer naar de liefdes van toen. Hoe is het ze sindsdien vergaan, hoe ziet hun leven er nu uit en zijn ook zij die momenten van toen niet vergeten?  

In de eerste aflevering gaat Anita weer terug naar Jan-Willem en zijn grote liefde Katalin uit Boedapest. Katalin heeft een leven achter de rug waarin zij alles was verloren. Nu ziet haar leven er heel anders uit. Verder het verhaal van Yvonne. Zij is zeventien jaar als ze op vakantie in het Duitse Lingen als een blok valt voor Friedhelm. 

Zwanger terug uit Nepal
Ruim vier jaar geleden werd de Nederlandse Coco in Nepal verliefd op de Nepallese China. Er volgen turbulente maanden voorbij en uiteindelijk stapt Coco zwanger in het vliegtuig om voorgoed terug te gaan naar Nederland. 
Het contact met China verloopt moeizaam en verwatert uiteindelijk. Nu, vier jaar later, gaan Coco en Sasha naar Nepal om China op te zoeken en om antwoorden te krijgen op heel veel vragen die zij heeft.

Memories, vanaf 17 februari, 22.00 uur, bij de KRO op Nederland 1