Vanaf 8 februari zit je elke woensdagavond swingend voor de buis. Dan start op 3 het nieuwe muziekprogramma Studio 9, gevolgd door de muziekquiz Doe Maar Normaal.

Studio 9 verscheen afgelopen jaar tijdens TV Lab voor het eerst op televisie en wordt nu wegens succes in een nieuwe reeks uitgezonden op Nederland 3. Aansluitend kunnen muziekliefhebbers genieten van het al bekende BNN-programma Doe Maar Normaal.

Studio 9
In Studio 9, gepresenteerd door Xander de Buisonjé, wordt een artiest gevraagd om binnen 36 uur een nieuw lied te schrijven en op te nemen. Daarbij moet de artiest gebruikmaken van 'mystery' personen en hulpmiddelen die in Studio 9 te vinden zijn, zoals een doedelzakspeler, achtergrondkoor of andere artiest.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


Doe maar Normaal
Wat hebben een gebraden Pekingeend, een naaimachine en een schaal wit poeder te maken met Ali B? Het is te zien in een nieuw seizoen Doe Maar Normaal, met nieuwe spellen en panelleden. Ruben van der Meer krijgt dit keer hulp van Dennis Weening, Jennifer Hoffman en comedian Martijn Koning.

Komisch talent
De panels worden iedere aflevering bijgestaan door bekende Nederlanders die al hun komisch talent nodig hebben om punten te scoren. In de eerste van deze humoristische muziekquiz zijn Gers Pardoel en Kim-Lian van der Meij van de partij.

Studio 9, vanaf woensdag 8 februari om 20.26 uur bij de TROS op Ned. 3.
Doe maar normaal, vanaf woensdag 8 februari om 21.20 uur bij BNN op Ned. 3
.