BNN zendt vanaf 1 september elke werkdag om 19.40 uur de populaire MTV-serie Catfish: the TV Show uit.

Het begint allemaal met de internetliefde van Nev. Op Facebook ontmoet hij een wel heel leuke vrouw, met een geweldige familie en een hypertalentvol zusje. Het lijkt te mooi om waar te zijn, en uiteindelijk is dat het ook. Nev's broer Rel en hun vriend Henry besluiten deze ontluikende liefde vast te leggen in een documentaire: Catfish.

CatFish Wall LookCatfish de documentaire 
Naarmate de tijd vordert en de liefde groeit, worden de mannen steeds nieuwsgieriger naar Nev’s vriendin. Ze hebben haar immers nog nooit in bewegend beeld gezien, laat staan in levende lijve. Als ze details in haar verhalen natrekken, kloppen die niet. Ze besluiten haar op te zoeken, maar dan blijkt dat Nev’s 'vriendin' en haar hele familie niet zijn wie ze zeggen.

Catfish de serie
Nu Nev bekomen is van zijn gebroken hart, treedt hij op als redder in nood voor mensen die in hetzelfde schuitje zitten als hij. Vaker wel dan niet blijkt de geliefde anders dan verwacht. Hij zoekt uit waar de verkering van het slachtoffer (echt) woont en brengt de geliefden samen. Hoewel, de meesten willen bij nader inzien toch niet samen zijn. Alle leugens komen naar boven: over uiterlijk, leeftijd, woonplaats, rijkdom, geslacht, intenties…

Catfish: the TV Show, vanaf 1 september, elke werkdag om 19.40 uur, BNN, NPO 3
NPO 3 kijken via npo.nl
Catfish: the TV Show terugkijken via npo.nl
Ga naar de BNN-website van Catfish