Npo app carousel missed 1449052235

De nieuwe NPO-app voor Apple-gebruikers is vernieuwd en speelt in op het moment van de dag. De app is vanaf nu te downloaden in de appstore.

Op basis van de feedback van gebruikers is de NPO-app voor iOS volledig vernieuwd. Zowel het design als het gebruik is veranderd. Een van de veranderingen is de startpagina, die is nu te lezen als een tijdlijn die zich aanpast aan het moment van de dag en de gebruiker.

De nieuwe NPO-app voor iOS is hier te downloaden

Snel op de hoogte
In de tijdlijn staan previews van programma's die die avond te zien zijn, opmerkelijke fragmenten, veel bekeken programma's en persoonlijke programma's om verder te kijken. Ook is er een aparte lijst met korte, spraakmakende fragmenten. Zo ben je snel weer helemaal op de hoogte. 

Live tv kijken
Het aandeel live-tv-kijkers via de app neemt steeds meer toe. Het aanbod voor deze kijkers breidt de NPO met de update uit zodat alle themakanalen beschikbaar zijn. Ook is ‘visual radio’ beschikbaar, zodat luisteraars live mee kunnen kijken in de radiostudio.

Slimme content
'De app biedt nu slimme content op basis van gebruik aan. Wij willen gebruikers natuurlijk maximaal laten genieten van onze NPO content', aldus Shula Rijxman. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe functie waarbij een gepauzeerd programma op een later moment kan worden afgekeken. Download hier de NPO-app voor iOS.


Download de app voor iOS
Download de app voor Android