Zusjes heb je niet voor het kiezen, je moet het er mee doen. Vanaf zondag 27 oktober zendt de NTR de nieuwe dramaserie Zusjes uit. Deze negendelige serie gaat over opgroeiende zusjes, die met en zonder elkaar vorm proberen te geven aan hun eigen leven terwijl hun ouders de grip steeds meer lijken te verliezen.

Losmaken
Je kan je zus intens haten en tegelijkertijd onvoorwaardelijk van haar houden. Dat geldt ook voor de zusjes Mitzi (18) en Eefje Evers (17) die om praktische redenen samen op kamers gaan in Amsterdam. De bedachtzame Mitzi heeft zin in haar nieuwe studie en de rebelse Eefje verheugt zich op een leven zonder de bemoeizucht van haar ouders. De wereld ligt aan hun voeten, maar zo makkelijk is het niet om je los te maken van het gezin waarin je bent opgegroeid.

Gezinsleden
Terwijl de meisjes zich op kamers proberen te redden, verliest vader Rob zich in zijn minnares en lijdt moeder Winnie onder haar lege nest en ontfermt zich over haar bejaarde moeder oma Toetie. Alle gezinsleden raken elkaar en zichzelf kwijt. En of ze elkaar ooit weer zullen vinden? Het zal in elk geval nooit meer het zelfde zijn.Zusjes, elke zondag om 18.55 uur bij NTR op Nederland 3.