Mounaskeuken 68 edit carousel missed 1496132045

Gepeperde discussies en pittige confrontaties, dat is wat ons te wachten staat in de nieuwe dramaserie Mouna's Keuken. De tiendelige serie wordt vanaf vrijdag 18 maart uitgezonden bij de AVROTROS op NPO 2.

Mouna kookt al bijna 30 jaar iedere vrijdagavond voor haar vriendengroep. Ze kennen elkaar dus door en door, wat ertoe leidt dat alle sores aan tafel wordt besproken. De gemoederen lopen dan ook regelmatig hoog op. Mouna probeert met haar gerechten de boel bij elkaar te houden en ons ook nog wat culinaire tips te geven.

Vreemdgaan
In de eerste aflevering ontstaan er meteen flinke discussies over de scheve schaats die Patty gereden heeft ten opzichte van Peter. Toch wil ze mee-eten met de rest. De vrienden komen een voor een aan tafel zitten en ieder heeft zo zijn eigen mening.

Bekijk hier meer van de beste dramaseries

Recepten
Naast de gesprekken over de hectiek van het alledaagse leven staan ook de lekkerste recepten centraal. Culinair expert Jonah Freud heeft bijgedragen aan het samenstellen van deze gerechten. De recepten van Mouna zijn elke vrijdag hier terug te vinden, zodat je in het weekend lekker kunt koken. Succes!

Mouna's Keuken, vanaf vrijdag 18 maart, 23.00 uur, AVROTROS, NPO 2


Maak kennis met de vrienden van Mouna
Kijk meer dramaseries via npo.nl