Gdeh1 carousel missed 1427382635

Vanaf maandagavond is er een nieuwe muzikale dramaserie op NPO 1: Goedenavond dames en heren. De serie speelt zich af in de jaren zestig, waarin televisie een steeds grotere invloed krijgt op het dagelijks leven.

Na het succes van Moeder, ik wil bij de Revue komt Omroep MAX met Goedenavond dames en heren. Onder andere Loes Luca, Anne Wil Blankers, Anne-Marie Jung en Huub Stapel vervullen een rol in de achtdelige serie.

Opkomst van de Nederlandse televisie
De serie volgt de zussen Eef en Ietje. De dochters van een kappersechtpaar uit Hilversum worden gevraagd om auditie te doen voor televisieomroepster. Maar de omroepdirecteur is maar op zoek naar één televisietalent. Voor de een gaat een glamoureuze wereld open, voor de ander breekt een tijd voor persoonlijke tragedie aan. Welke gevolgen hebben de onorthodoxe keuzes van de zusjes voor de familie?

Jan Slagter heeft hoge verwachtingen
Jan Slagter verwacht veel van de nieuwe serie. De Omroep MAX-directeur zegt: 'We gaan de lat nog hoger leggen in de hoop het succes van Moeder, ik wil bij de Revue te evenaren, of liever nog, te overtreffen'. Dat de verwachtingen hoog zijn is niet gek. Alle ingrediënten voor een nieuwe hitserie zijn aanwezig. De nostalgische sfeer van de serie wordt aangevuld door aanstekelijke liedjes.

Goedenavond dames en heren, maandag 30 maart, 22.10 uur, Omroep MAX, NPO 1


Alles van Goedenavond dames en heren op NPO.nl

Ga naar de website van Goedenavond dames en heren