Werk aan de winkel carousel missed 1429256373

Net als in het vorige seizoen, helpen Olcay Gulsen en Frank de Ruwe ook in de nieuwe reeks van Werk aan de winkel de bloemist om de hoek of die ene kledingwinkel aan het einde van de straat. Slaat de hulp aan? Je ziet het vanaf donderdag op NPO 1.

Sommige kleine winkeliers houden hun hoofd maar net boven water. Daarom is het BNN-programma Werk aan de winkel ontstaan, want Olcay en Frank bieden maar al te graag hun helpende hand.

Eerste aflevering Werk aan de winkel
Nadat haar man plotseling komt te overlijden, staat bloemist Marga uit Dordrecht er alleen voor. De bloemenzaak van de gepassioneerde Marga heeft het financieel moeilijk, waardoor Marga naast haar man bijna haar tweede grote liefde verliest: haar bloemenzaak. Kunnen experts Olcay en Frank sluiting van de zaak voorkomen?

Winkeliers er bovenop helpen
Olcay gaat als zakenvrouw door het leven, terwijl reclameman Frank vooral de regeltjes van de marketing goed begrijpt. Samen gebruiken ze hun kennis en expertise om winkeliers er weer bovenop te helpen. Een nieuw zakelijk en creatief plan moet daarbij helpen.

Werk aan de winkel, vanaf donderdag 16 april, 22.15 uur, BNN, NPO 1


Ga naar de website van Werk aan de winkel
Vorige seizoen Werk aan de winkel terugkijken