7bd7fae9 82f8 491b ab59 50d845840e21 carousel missed 1418395839

Bij de start van de nieuwe reeks van Spoorloos valt er meteen iets te vieren. De openingsaflevering is namelijk de vijfhonderdste in totaal. En in die aflevering gaat Naomi uit Den Haag op zoek naar vader Noah, een Polynesische koning.

In Spoorloos, vanaf 15 december weer elke maandag te zien bij de KRO op NPO 1, gaan mensen op zoek naar spoorloze geliefden. Weet Naomi haar vader te vinden?

Naomi op zoek naar Polynesische koning

Als Naomi's moeder tijdens haar verblijf in een vluchtelingenkamp op Papoea Nieuw Guinea zwanger raakt van Noah, is de geboorte van Naomi slechts negen maanden weg. Omdat de relatie met Noah, die tegenwoordig als koning David Peii II van het eiland Bougainville door het leven gaat, niet stand hield, vertrekt ze naar Nederland, waar Naomi opgroeit. Nu gaat ze alsnog terug.

25 jaar Spoorloos

Behalve dat het seizoen begint met de vijfhonderdste aflevering, is deze reeks van Spoorloos om nog een andere reden speciaal. Spoorloos bestaat op maandag 2 februari 2015 precies 25 jaar en dat wordt gevierd. Via de website van Spoorloos kunnen kijkers een Top 25 samenstellen van meest bijzondere verhalen ooit.

Spoorloos, maandag 15 december, 21.10 uur, KRO, NPO 1


Ga naar de website van Spoorloos
Spoorloos terugkijken via npo.nl
Meer over 25 jaar Spoorloos