Derk bolt carousel missed 1450452806

Spoorloos is terug met een nieuwe reeks afleveringen. Vanaf maandag 21 december gaat Derk Bolt weer op zoek naar verwanten die elkaar uit het oog zijn verloren, wekelijks bij KRO-NCRV op NPO 1.

Derk Bolt speurt zoals altijd weer verschillende landen af om mensen bij elkaar te brengen. Ook in het nieuwe seizoen zie je hoe familieleden na lange tijd weer herenigd worden.

Wat is de waarheid?
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Derk op zoek naar de vader van Chantal. Hij was een muzikant in Midden-Amerika toen Chantal geboren werd en is uit beeld gebleven. Als haar moeder over hem vertelt, is dat meestal negatief: hij zou zijn afspraken nooit nakomen en een drankprobleem hebben. Chantal probeert voor eens en voor altijd uit te zoeken of die verhalen wel waar zijn.

Interessante verhalen
Bij de nieuwe reeks afleveringen komt weer een aantal opvallende verhalen voor. Zo is er het verhaal van Tjitske, die er bij thuiskomst na een vakantie in Griekenland pas achter kwam dat ze zwanger was. Ook komt Bjorn aan bod, wiens moeder hem op zijn achttiende vertelt dat hij is verwekt met behulp van een spermadonor. Zal hij zijn biologische vader vinden?

Spoorloos, vanaf maandag 21 december, 21.15 uur, KRO-NCRV, NPO 1


Bekijk alles van Spoorloos op npo.nl