Df carousel missed 1457003746

Wie wordt de beste dirigent van dit jaar? Carlo Boszhard, Marlies Dekkers, Frans Duijts, Oscar Hammerstein, Sylvana Simons, Susan Smit, Spike van Zoest en Lucille Werner mee in het nieuwe seizoen van Maestro.

Ook in het tweede seizoen van Maestro, elke donderdag te zien om 20.30 uur op NPO 1, is Frits Sissing vanuit de Philharmonie in Haarlem de presentator. De jury van Maestro bestaat uit dirigent Otto Tausk, Isabelle van Keuken en Dominic Seldis.


Beste dirigent van 2014

Wie dirigeert het best en wordt de opvolger van Lenette van Dongen, die in 2012 won? De kandidaten hebben acht weken de tijd om optimaal samen te werken met Het Balletorkest, een 65-koppig symfonieorkest.

Frits Sissing heeft er zin in

'Ik ben bijzonder blij met het verrassend gemêleerde gezelschap dat dit seizoen de uitdaging aangaat om een symfonieorkest te dirigeren', aldus de Maestro-presentator. 'Ik kijk enorm uit naar hun verrichtingen. Het feit dat ze allemaal staan te trappelen om de uitdaging aan te gaan belooft leuke en op zijn tijd hilarische momenten op te leveren.'

Maestro, donderdag 30 oktober, 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1


Ga naar de website van Maestro