37b03e60 4f27 4a4e 869c e728fec74995 carousel missed 1461146493

Hans Klok, Robert van Beckhoven en Sander de Kramer zijn de namen van gasten die aanschuiven in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van Jinek. Samen met haar gasten bespreekt Eva Jinek de week.

Het KRO-NCRV-programma Jinek werd het afgelopen seizoen uitgezonden op NPO 2 maar is voor de nieuwe reeks verhuisd naar NPO 1. In het praatprogramma praat Eva Jinek samen met gasten bij over de afgelopen week.


Robert van Beckhoven van Heel Holland bakt

Een van de gasten van zondag is Robert van Beckhoven, jurylid van Heel Holland bakt. Het populaire Omroep MAX-programma, dat wordt gepresenteerd door Martine Bijl, is elke zondagavond een vaste prik voor bijna 2 miljoen mensen. Van Beckhoven zelf draagt de titels Meester Boulanger en Meester Patissier.

Sander de Kramer en Hans Klok

Daarnaast krijgt Eva Jinek bezoek van Sander de Kramer en Hans Klok. Eerstgenoemde presenteert De Wandeling (NPO 2) en De Rekenkamer (NPO 3) en reist volgende week af naar Sierra Leone, het land waar ebola heerst. Klok daarentegen is illusionist en vertrekt binnenkort naar Hannover om daar vier weken achter elkaar op te treden.

Heel Holland bakt, zondag 12 oktober, 20.20 uur, MAX, NPO 1
Jinek, vanaf zondag 12 oktober, 23.10 uur, KRO-NCRV, NPO 1


Ga naar de website van Jinek
Jinek terugkijken via npo.nl
Heel Holland bakt terugkijken via npo.nl
De Wandeling terugkijken via npo.nl