Mooistemeisje carousel missed 1422971444

Jaap Jongbloed gaat weer op zoek naar bijzondere vrouwen met een interessant levensverhaal. Het negende seizoen van Het mooiste meisje van de klas gaat donderdag van start bij de AVROTROS op NPO 1.

Elke aflevering maak je kennis met het ooit aanbeden mooiste meisje van de klas. Wat maakte haar zo speciaal? Van wie kreeg ze haar eerste zoen? En zijn de verwachtingen die haar klasgenoten over haar hadden uitgekomen? 

Het mooiste meisje van de klas
In het mooiste meisje van de klas blikken oude klasgenoten, bekenden en het mooiste meisje zelf terug op de periode op school. Iedere vrouw heeft een inspirerend verhaal te vertellen. Vrouwen die levens redden als trauma-arts tot vrouwen die hun kind hebben verloren en het leven weer moeten oppakken komen voorbij.

Eerste aflevering
Met haar blonde haren, altijd mooie kleding en gevoel voor humor behoorde Joyce tot de populaire meiden van de Godelinde Scholengemeenschap in Naarden. Joyce werd met de Jaguar naar school gebracht door haar vader, die een succesvol cateringbedrijf had. Niet gek dat haar klasgenoten haar zagen als het ultieme Gooise meisje, maar niets leek minder waar. Door de scheiding van haar ouders, voelde ze zich nergens thuis. De situatie werd onhoudbaar en haar ouders stuurden hun vijftienjarige dochter naar een internaat. Jaap Jongbloed zoekt haar op in Kaapstad, waar ze acht jaar geleden naar toe geëmigreerd is.

Het mooiste meisje van de klas, donderdag 5 februari, 21.35 uur, AVROTROS, NPO 1


Kijk het vorige seizoen terug