Vanaf maandag 2 juni zendt MAX het zevende seizoen uit van het consumentenprogramma Groeten van MAX. Ook dit jaar besteedt het programma weer aandacht aan groot en klein vakantieleed.

Gedupeerde reizigers
Deze zomer behandelen presentator Sybrand Niessen en een team van deskundigen opnieuw klachten van gedupeerde reizigers en wordt alles gedaan om tot een oplossing te komen. Daarnaast zal Groeten van MAX weer veel stof doen opwaaien met De Accomodatietest. De Groeten van MAX-hotelspecialist test hiervoor wekelijks een hotel of vakantiepark dat op het internet slecht beoordeeld wordt en helaas; de klagers hebben het meer dan eens bij het rechte eind.

Avontuur
Naast alle bekende onderdelen wordt er dit jaar ook een nieuwe wekelijkse rubriek geïntroduceerd. Acteur en presentator Tim Haars gaat voor zijn zojuist gepensioneerde ouders opzoek naar een vaste sta-plek op een Nederlandse camping. Daarvoor neemt hij je mee op avontuur en reist hij het hele land door.

Deel jouw klachten
Groeten van MAX zoekt ten slotte ook naar oplossingen voor jouw vakantieproblemen. Heb jij vervelende ervaringen gehad voor, tijdens of na je vakantie? Bleek jouw luxe camping bijvoorbeeld een bouwput te zijn met heel veel stankoverlast of stond je door toedoen van de reisorganisatie zonder koffers op het vliegveld? Stuur dan je verhaal op naar de redactie met zoveel mogelijk foto- en videomateriaal.

Groeten van MAX, vanaf maandag 2 juni om 20.30 uur bij MAX op Nederland 1.