Flooooor carousel missed 1419932155

Hoe is het om op een ongewone plek te wonen? Of om eigenlijk nergens te wonen, maar continu de wereld rond te reizen? Floortje ervaart het.

In Floortje naar het einde van de wereld reist Floortje Dessing naar de verste uithoeken op aarde om mensen te ontmoeten die een bijzonder leven leiden. Het nieuwe seizoen is vanaf donderdag te zien bij BNN op NPO 1.


Floortje naar het einde van de wereld op NPO 1

Het was nog even afwachten of er een vervolg op het eerste seizoen zou komen. Een virale hersenvliesontsteking als gevolg van een tekenbeet tijdens een van haar reizen hield Floortje lang thuis. Gelukkig voelt ze zich weer goed. In het nieuwe seizoen zal Floortje onder andere een dierenarts in Sint Helena, een gezin op het Schotse eilandje Canna en een rondreizend gezin ontmoeten.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering zoekt Floortje de Argentijnse Herman en Candelaria Zapp op in de uitgestrekte wildparken van Tanzania. Al veertien jaar reizen ze in een auto uit 1928 de wereld rond. Onderweg hebben ze vier kinderen gekregen en ook deze reizen mee. Na vijf continenten hebben ze ruim 250.000 kilometer op de teller. Floortje vergezelt ze en mag een stukje meerijden.

Floortje naar het einde van de wereld, donderdag 1 januari, 21.30 uur, BNN, NPO 1


Kijk het eerste seizoen terug
Ga naar de website van Floortje