Deathinparadise carousel missed 1462198686

Richard krijgt in het derde seizoen van Death in Paradise bezoek van zijn studievrienden. Woensdag bij de KRO Detectivemaand op NPO 1.

Er vinden onmogelijke moorden plaats op een Caribisch eiland, en detective Richard Poole is ter plaatse om ze op te lossen. De Engelsman is echter helemaal niet op zijn plek op het tropische eiland.

Een reüinie en zombies
In de eerste aflevering komen de oude studiegenoten Richard opzoeken. De reünie komt tot een plots einde als iemand uit de groep dood wordt gevonden. Detective Henry Goodman komt naar het eiland om om te helpen de moord op te lossen. Later in het seizoen wordt er een zombiefilm opgenomen op het eiland. Een stand-in valt dood neer na het eten van een vergiftigd chocolaatje. Was die wel voor het slachtoffer bedoeld?

Detectivemaand
Deze maand zendt de KRO elke avond een spannende Britse of Scandinavische detective uit op NPO 1. Naast de nieuwe series Falco en Chasing Shadows staan er ook nieuwe afleveringen van succesvolle bekende titels geprogrammeerd, zoals Death in Paradise en DCI Banks. Online kunnen fans genieten van nieuwe afleveringen van Midsomer Murders en George Gently. Wegens rechten mogen mogen we de vertoonde detectives helaas niet allemaal en onbeperkt online aanbieden op npo.nl.

KRO Detectivemaand: Death in Paradise, woensdag 15 juli, 23.10 uur, KRO, NPO 1


Kijk afleveringen van Death in Paradise van afgelopen week terug
Ga naar de site van KRO Detectives voor meer informatie over Death in Paradise