Cc516a77 c85a 4853 a0a1 0093afa5a792 carousel missed 1472031608

Wie wordt deze zomer De Slimste Mens en treedt daarmee in de voetsporen van onder andere Arjen Lubach, Art Rooijakkers en Owen Schumacher? Vanaf maandag gaan nieuwe deelnemers de strijd met elkaar aan bij de NCRV op NPO 2.

Onder leiding van Philip Freriks en het altijd kritische jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie bekende Nederlanders de vragenarena in. Deze zomer zijn onder andere NPO 3FM-dj Sander Hoogendoorn, PowNed-verslaggever Jan Roos, acteur Harry Piekema, programmamaker Maxim Hartman, politica Agnes Jongerius en sportjournalist Bert Maalderink van de partij.

Op weg naar de finale
Wie mag zich eind augustus De Slimste Mens van Nederland noemen? Maandag nemen journalist en presentator Suzanne Bosman, kok Julius Jaspers en columnist en cabaretier Johan Goossens het tegen elkaar op. Het is de eerste aflevering uit een reeks van in totaal dertig afleveringen. De finale is op vrijdag 28 augustus.

Meedoen met De Slimste Mens-app
De Slimste Mens werd in de zomer van 2012 voor het eerst uitgezonden. Zelf meespelen? Dat kan via de speciale De Slimste Mens-app.

De Slimste Mens, vanaf maandag 20 juli, 20.30 uur, NCRV, NPO 2


Bekijk de vorige seizoen van De Slimste Mens
Ga naar de website van De Slimste Mens
Download De Slimste Mens-app