Dbssw cr vara paco n  ez 4 carousel missed 1426165889

Dankzij het VARA-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland kwamen al de nodige talenten boven water, maar wat heeft Nederland nog meer in huis? Maandag beginnen Giel Beelen en zijn muzikale vrienden op NPO 3 aan het vierde seizoen van de talentenzoektocht.

Onder andere Nielson, Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Stef Classen waren succesvol tijdens hun deelname aan eerdere seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Maar wie is hét talent van het nieuwe seizoen?

Nieuw seizoen met nieuw talent
In totaal zijn 32 kandidaten geselecteerd om in de Ziggo Dome auditie te komen doen. In de eerste aflevering proberen Barbera van der Kaay, Airto, Daniel Leonard Elvis, Gerson Main, Christiana Bohorquez, Tim Verhaal, Melvin Thomassen en Liselot van Oosterom zich van hun beste kant te laten zien. Wie raakt bij de juryleden de gevoelige snaar?

Nieuwe jury De Beste Singer-Songwriter van Nederland
Behalve nieuwe deelnemers, gaat het nieuwe seizoen ook van start met een nieuwe jury. Schakelde NPO 3FM-dj en presentator Beelen eerder de hulp in van muziekkenners Eric Corton en Miss Montreal, doet hij deze keer een beroep op Jacqueline Govaert en Di-rect-leden Spike en Vince. Daarnaast wordt online reporter Lex Uiting vervangen door Gwen van Poorten, die alvast de nieuwe talenten aan de tand voelt.

De Beste Singer-Songwriter van Nederland, maandag 16 maart, 22.00 uur, NPO 3


Ga naar de website van De Beste Singer-Songwriter van Nederland
Vorige seizoen van De Beste-Singer-Songwriter van Nederland terugkijken
Voorstelvideo deelnemers eerste aflevering DBSSW
Ga naar npo3.nl/nieuw voor meer nieuwe programma's