Bed and breakfast carousel missed 1420466182

Hoe liggen de bedden in 2015? En hoe smaakt het ontbijt in de ochtend? In het Omroep MAX-programma Bed&Breakfast, vanaf vrijdag weer te zien op NPO 1, testen drie B&B-eigenaren elkaars verblijf.

Net als in de vorige seizoenen, blijven de B&B-eigenaren een nacht bij elkaars Bed&Breakfast overnachten om vervolgens het bedrag te geven dat ze voor overnachting over hebben. Om de tijd extra leuk te maken, worden verschillende activiteiten georganiseerd.


Eerste aflevering Bed&Breakfast
De logeerpartij begint dit jaar in Noord-Holland, waar de actieve zeventigers Lia en Horst een Bed&Breakfast runnen. Ze krijgen bezoek van Maartje en Meinte uit Zeeland en Tonnie en Kees uit Noord-Brabant, die op hun beurt de anderen ook op hún Bed&Breakfast uitnodigen. Samen eindigen ze op de trekker en de huifkar langs plekken met Brabantse streekproducten.

Het vervolg van Bed&Breakfast
Ook tijdens de volgende zeven afleveringen van het nieuwe seizoen valt er genoeg te beleven. Zo wordt er een 'gele eendjes-tour' gemaakt, volgt er een ballonvaart en worden gasten getrakteerd op een sloepentocht door het bos.

Bed&Breakfast, vrijdag 9 januari, 21.30 uur, Omroep MAX, NPO 1


Ga naar de website van Bed&Breakfast
Meer van Bed&Breakfast op npo.nl