Laurenendeliefde creditsmichelschnateravrotros4 edit 2 carousel missed 1486974879

Wat is er allemaal mogelijk in de liefde? Lauren Verster gaat in haar nieuwe AVROTROS-serie Lauren! en de liefde op onderzoek uit naar versies van de liefde die ze niet kent, maar wel graag wil ontdekken. Het resultaat is van maandag tot vrijdag te zien op NPO 3.

Lauren is al jarenlang gelukkig in de liefde, maar door haar relatie loopt ze wel spannende liefdesavonturen mis, aldus de presentatrice. Daarom duikt Lauren vijf avonden lang in alternatieve vormen van liefde, zoals lesbische relaties, polygame relaties en Tinder-dates, en zoekt ze eigen liefdesgrenzen op.

Hoe hou je het leuk?
Bestaat liefde voor altijd? En hoe houd je het spannend? Daar gaat de eerste aflevering over. Lauren gaat in gesprek met Joop en Clazien die altijd zestig jaar getrouwd zijn. In de daaropvolgende afleveringen, die worden uitgezonden van dinsdag tot en met vrijdag, worden andere vragen beantwoord. Waarom zou je eigenlijk maar van een iemand tegelijk houden als je meer liefde hebt te geven dan dat? En kun je lesbisch worden?

Lauren!
Van januari tot maart ging Lauren al eerder op zoek naar voor haar onbekende werelden zoals die van de stadsnomaden, pokeraars en dreamboys.

Lauren! en de liefde, van 6 t/m 10 juli juli, elke dag om 21.20 uur, AVROTROS, NPO 3


Alles van Lauren! op npo.nl