De roze wildernis carousel missed 1418221168

Vier homoseksuele jongens trekken door het Argentijnse oerwoud met Arie Boomsma. Daar worden ze onverwachts herenigd met hun vaders, met wie ze moeizaam contact hebben. De Roze Wildernis zie je vanaf 23 december bij de KRO op NPO 3.

Tussen de homo-jongens en de hetero-vaders ligt een wereld van onbegrip. Tijdens de tocht, die door de jungle naar de Gay Pride in Buenos Aires leidt, moeten de mannen opdrachten uitvoeren. Het is de bedoeling dat ze nader tot elkaar komen en hun onderlinge problemen onderzoeken.


Hereniging
Tijdens de eerste aflevering vertrekken Danley, Guno, Sietse en Roy naar Argentinië. Ze moeten plotseling hun koffers ompakken tot een rugzak. Ze weten nog niet dat ze later die dag, na een loodzware tocht, hun vaders zullen zien. De hereniging is ongemakkelijk. De jongens en mannen vinden het lastig om na jaren van schaars contact ineens op elkaar aangewezen te zijn. 

Nieuw op 3 vooruitkijken
De eerste beelden van De Roze Wildernis zijn al te bekijken op npo3.nl/nieuw. Naast De Roze Wildernis zijn van verschillende nieuwe programma's en oude bekenden de eerste beelden al vooruit te kijken.


De Roze Wildernis, vanaf dinsdag 23 december, 20.30 uur, NPO 3