3 op reis backpack carousel missed 1491993189

De ene keer zijn Geraldine Kemper en Jan Versteegh aan het wildkamperen in Griekenland en de andere keer zijn de twee BNN-presentatoren aan het zonnen in Venetië, zoals te zien op de afbeelding hierboven. Voor het nieuwe NPO 3-programma 3 op Reis Backpack reizen ze achttien jonge backpackers achterna.

3 op Reis Backpack is elke werkdag te zien bij BNN op NPO 3. In elke aflevering gaan Geraldine en Jan op pad met de achttien deelnemers, die op reis door Europa de landen België, Frankrijk, Spanje, Italië en Griekenland aan doen.

Van Amsterdam naar Athene
De bestemmingen zijn Brussel, Parijs, Nantes, Bordeaux, Biarritz, Madrid, Barcelona, La Salvetat sur Agoût, Marseille, Monaco, Milaan, Venetië, Florence, Rome, Napels, Brindisi, Olympia en Athene. Dagelijks staan een of meerdere steden en backpackers centraal. Op de Facebookpagina van 3 op Reis Backpack was al te zien hoe Geraldine in Italië aan het cliffdiven is.

Stemmen op je favoriete backpacker
De deelnemers delen dagelijks videoblogs over hun ervaringen op reis door Europa. Op de website van 3 op Reis Backpack kan je stemmen op jouw favoriete backpacker. De vijf populairste kandidaten mogen uiteindelijk met Geraldine en Jan mee op 'droomreis', die later dit jaar wordt uitgezonden in het reguliere programma 3 op Reis.

3 op Reis Backpack, elke werkdag om 19.55 uur, BNN, NPO 3


Ga naar de website van 3 op Reis Backpack
Alles van 3 op Reis op npo.nl