First dates   carousel missed 1493039887

Hangt de liefde op NPO 3 in de lucht? Speciaal voor het nieuwe datingprogramma First Dates dropt BNN tientallen singles in een restaurant. Dankzij de tientallen camera's gluur je mee tijdens de eerste ongemakkelijke gesprekken en opbloeiende liefdes.

Qua daten heeft de jongerenomroep zelf in ieder geval de nodige ervaring. Werden nog niet zolang geleden de datingprogramma's The Undateables en Love At First Kiss uitgezonden, is het deze keer dus de beurt aan First Dates. Het nieuwe programma is vanaf dinsdag te zien op NPO 3.

Een ongemakkelijk eerste gesprek
Is er een klik, wat wordt er besproken en hoe loopt het af? Tientallen camera's kijken mee en zo zie je bij elke date de gebruikelijke onzekerheden en zenuwen, maar vooral singles die uiteindelijk zichzelf zijn. Als een gesprek ongemakkelijk begint te worden, kun je altijd nog over het weer beginnen.

First Dates vooruitkijken via npo3.nl/nieuw
Kan je niet wachten om de eerste aflevering van First Dates te kijken? Via npo3.nl/nieuw, een pagina vol nieuwe NPO 3-programma's, zijn de eerste dates vooruit te kijken.

First Dates, vanaf dinsdag 24 maart, 20.30 uur, BNN, NPO 3


First Dates vooruitkijken via npo3.nl/nieuw
Ga naar de website van First Dates
The Undateables terugkijken via npo.nl
Love At First Kiss terugkijken via npo.nl