De president carousel missed 1498560348

De republiek is uitgeroepen in Nederland. Het koningshuis is afgeschaft en het meerpartijenstelsel ook. Er moet een nieuwe president komen, en wie is daar beter voor geschikt dan de Marokkaanse aspergesteker Joes? Zaterdag om 20.00 uur zie je in De President hoe hij dat voor elkaar krijgt, bij de AVROTROS op NPO 3.

Joes (Achmed Akkabi) is samen met zijn oom (Najib Amhali) naar Nederland gekomen. Ze werken op een aspergeboerderij die ook seksboerderij is, samen met veel andere illegalen. Als er een inval van de illegalenpolitie is, ontstaat er paniek en redt hij zijn stille liefde Mia. Hij raakt het bewustzijn kwijt, maar groeit uit tot nationale held.


Presidentskandidaat Joes

Hij wordt voorgesteld als presidentskandidaat, naast een populistische en een extreem-rechtse kandidaat. En waar twee vechten om een been, gaat Joes er mee heen. Kan hij het wel aan?

Cast

Erik de Bruyn is de regisseur van deze actiekomedie. Hij is bekend van zijn eerdere films Wilde Mossels en Nadine. Achmed Akkabi, van Het Huis Anubis, speelt hoofdrol Joes en zijn oom wordt vertolkt door cabaretier Najib Amhali. 


Kijk de trailer van De President op Cinema.nl